Dakkapel plus renovatie kamers en trap

Saboro heeft in ons huis een vaste trap naar de zolder, plus slaapkamer/werkkamer met dakkapel gemaakt. Na een slechte ervaring met een serrebouwer kreeg ik contact met Saboro via een tevreden collega. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en Ron heeft zelf goede ideeën. Hij gaf een gouden tip voor de plaatsing van de nieuwe verwarmingsketel. Dit had als voordeel dat geen leidingen door het trappengat nodig waren. Verder wordt samengewerkt met diverse andere bedrijven. Op deze manier werd binnen één dag een bedrijf geregeld om de airco aan te leggen toen het door onszelf gevraagde bedrijf zich op het laatste moment afmeldde. Verder kan ik bevestigen dat netjes gewerkt wordt (een beetje overlast en stof heb je altijd) en dat afspraken en tijdsplanning nagekomen worden. Al met al een positieve ervaring met een mooi eindresultaat. Bij een volgende klus zal ik Saboro zeker weer benaderen.

Bekijk project hier

Renovatie badkamers en toiletten

Wij hebben Saboro leren kennen tijdens de uitbouw van ons huis(nieuwe Serre). Saboro heeft toen de fundering gemaakt en de doorgang woning-serre gerealiseerd. Doordat we toen zeer tevreden waren zijn we ook voor de aanpassing van onze badkamers (bestaande en extra) bij Saboro terecht gekomen en weer is het werk naar volledige tevredenheid gerealiseerd. Saboro en zijn team werken snel, volgens planning, nauwkeurig, netjes en voorzien je, waar nodig, van nuttige tips. Mede dankzij Saboro zijn we zeer tevreden over onze nieuwe badkamers. M.a.w. we kunnen Saboro en zijn team van harte aanraden.

Bekijk project hier

Aanbouw keuken

Al bij het maken van de begroting, bleek dat dit bedrijf, zijn afspraken nakwam. Bijzonder klant-vriendelijk en snel reagerend op vragen, telefonisch of via de email. Erg stipt met de afspraken, zorgvuldig en keurig werk geleverd! Vriendelijk werknemers die hun vak verstaan. Gebruik gemaakt van kwalitatief goed materiaal voor een goede prijs en het resultaat mag er zijn. Wij zijn uiterst tevreden. Bouwbedrijf Saboro kunnen wij bij iedereen aanbevelen en dat hebben we ook al gedaan.Heel veel succes met jullie bedrijf.

Bekijk project hier

Trap met keermuren

Na lang zoeken eindelijk een aannemer gevonden die zich aan de afspraken houdt, goed werk levert en nog betaalbaar is ook. Luistert naar wat wij (de klant) willen, geeft alternatieven en denkt mee maar laat de klant de beslissing. Wat je ook vraagt, niets is hem te veel of te weinig. Als we weer iets hebben weten wij in ieder geval wie we bellen.

Bekijk project hier